Meistä

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy on täysin suomalainen sisäilma- ja allergia-alan erikoisliike. Vuonna 2005 perustetun yrityksen tavoitteena on parantaa ihmisten hyvinvointia järjestämällä heille terveellisempi ja viihtyisämpi asuin- ja työympäristö.

Meillä on myymälä- ja esittelytila Helsingissä, etupäässä pääkaupunkiseudulla toimivat sisäilmapalvelut (asennus, tutkimus, konsultointi) sekä maanlaajuinen vuokrauspalvelu ja verkkokauppa.

Huono sisäilma heikentää terveidenkin ihmisten fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia aiheuttaen mm. väsymystä, päänsärkyä sekä hengitystie- iho- ja silmäoireita. Hyvä hengitysilma puolestaan ehkäisee oireilua ja pitää virkeänä.

Käytämme aina tilanteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivia tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla kotien ja työpaikkojen sisäilmasta saadaan mahdollisimman raikas, puhdas ja hajuton sekä kosteudeltaan ja lämpötilaltaan sopiva.

Myymme myös henkilökohtaisesti käytettäviä, allergiaoireita ehkäiseviä ja hengitysteitä hoitavia tuotteita, kuten höyryhengityslaitteet, suolapiiput, hengityssuojaimet ym.
Toimimme jälleenmyyjänä useille tuotteille, jonka lisäksi tuomme itse maahan mm. LightAir ilmanpuhdistimia, Airmaster otsonaattoreita, raitisilmaventtiilejä sekä aktiivihiili- ja muita suodatinmateriaaleja. Kehitämme jatkuvasti myös omia, pääasiassa ilmanvaihtoon ja tuloilman suodatukseen liittyviä tuotteita.