SÄÄSTÄT OSTAMALLA SUODATINTA METRITAVARANA!

Allergia-apu myy aktiivihiilisuodatinta ja Filtrete suodatinkangasta mattona, josta voi itse leikata saksilla tarvittavan kokoisia paloja. Verkkokaupastamme voit ostaa eri kokoisia valmiiksi leikattuja paloja, mutta myymme suodatinmateriaalia myös määrämittaan leikattuna. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ja tilaa tarvitsemasi määrä suodatinta. 

FILTRETE SUODATINKANGAS METRITAVARANA

Filtrete on enemmän kuin siitepölysuodatin, sillä se estää tehokkaasti myös pienten saastehiukkasten pääsyn sisätiloihin. Filtrete on tehokkuudestaan huolimatta harvarakenteista, jonka ansiosta raitis ilma pääsee hyvin sen läpi. Allergia-apu myy Filtrete GSU-60, Filtrete G-LAM ja Filtrete 110 suodatinkangasta halutun kokoisina paloina. Rullasta suoraan leikattuna leikkaus sisältyy neliöhintaan. Rullan leveys on 114 cm (GSU-60), 114 cm (Filtrete 110)  ja 110 cm (Filtrete G-LAM). Minimitilaus suoraan rullasta leikattuna on 20 cm. Määrämittaisten, rullan leveyttä kapeampien palojen leikkauksesta veloitetaan neliöhinnan lisäksi 2,50 €/pala.

Filtrete GSU-60 suodattimen perushinta on 37 €/m2. Filtrete G-LAM ja Filtrete 110 suodatinmateriaalien perushinta on 43 €/m2.

AKTIIVIHIILISUODATIN METRITAVARANA

Aktiivihiilisuodatin poistaa ilmasta hajuja ja kaasumaisia epäpuhtauksia, myös useiden ilmanpuhdistimien (mm. Elixair) tuottamaa otsonia. Aktiivihiilisuodatinmatto soveltuu laitteisiin, jossa käytetään vastaavaa materiaalia ja johon suodattimen saa kiinnitettyä. Useissa laitteissa hiilisuodatin on kiinnitettynä kehikkoon, josta vanhan aktiivihiilisuodatinmateriaalin saa irrotettua ja johon uuden, sopivan kokoiseksi leikatun suodattimen voi kiinnittää esim. teipillä. Rullasta suoraan leikattuna leikkaus sisältyy neliöhintaan kun tilaat suodatinta vähintään 1 m2 kokoisen palan. Rullan leveys on 190 cm, joten minimitilaus ilman leikkausmaksua on 53 cm x 190 cm. Määrämittaan leikkauksesta veloitetaan 3,00 €/pala.