Palvelut

Palvelut

Palveluihimme kuuluvat ilmanvaihdon asennukset, suodatinvaihdot ja huollot, ilman puhdistus, ilman kostutus ja kosteudenpoisto, ilmalämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden asennukset, hajusaneeraukset otsonoimalla, lämpökamerakuvaukset, mikrobitutkimukset sekä vuokrauspalvelut.

Erityisalana on ilmanvaihdon parantaminen ja huoltaminen painovoimaisella tai koneellisella poistoilmanvaihdolla varustetuissa rakennuksissa. Tarjoamme ilmaisen tutustumis- ja arviointikäynnin taloyhtiöille ja laitoksille.

Palveluissamme kiinnitämme huomiota korkealaatuisiin tuotteisiin ja ammattitaitoiseen asennukseen. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa tarjoten ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Korvausilmaventtiilien asennus

Suomen rakentamismääräykset edellyttävät, että oleskelutiloihin johdetaan terveellisen, turvallisen ja viihtyisän sisäilman laadun takaava ulkoilmavirta.

Suodattimien vaihdot

Ilmanvaihdon säännöllinen suodatinvaihto on paras tapa huolehtia sisäilman puhtaudesta. Teemme suodatinvaihdot taloyhtiöille edullisesti.

Ilmalämpöpumppujen asennukset

Ilmalämpöpumppu lämmittää talvella ja viilentää kesällä. Ilmalämpöpumpun voi asentaa omakotitaloon, rivitaloon tai vapaa-ajan asuntoon.

Vuokralaitteet sisäilman parantamiseen

Vuokraamme edullisesti sisäilmaa parantavia laitteita taloyhtiöille, koteihin, työpaikoille, kouluihin ja muihin julkisiin tiloihin.

Hajun poisto otsonoimalla

Otsonaattori raikastaa asunnon tai auton sisäilman. Otsonointi poistaa tunkkaisuuden, kaikki eloperäiset hajut, kuten tupakan, eläinten ja homeen hajun ilman kemikaalijäämiä.

Konsultoimme sisäilmaan liittyvissä asioissa

Mikäli tarvitsette apua sisäilmaongelmien ratkaisuissa, tarjoamme konsultointiapua.

Mikrobitutkimus

Sisäilmasta kerätyn näytteen mikrobitutkimus osoittaa huoneilman homeitiöiden laadun ja määrän.

Allergiasiivous

Allergiasiivouksessa poistetaan oireita aiheuttavat allergeenit ja hajuhaitat. Allergiasiivous tehdään erityisen huolellisesti oikeilla menetelmillä ja oikean siivousjärjestyksen mukaan.

Ota yhteyttä