Yritysesittely

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy

Terveellisen sisäilman edistämistä vuodesta 2005

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy on suomalainen, vuonna 2005 perustettu sisäilma- ja allergia-alan erikoisliike, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten hyvinvointia järjestämällä terveellisempi ja puhtaampi sisäilma.

Meillä on myymälä- ja esittelytila Helsingissä Sturenkadulla. Meiltä saat kattavat sisäilmapalvelut: tuotteet parempaan sisäilmaan, asennukset, sisäilmatutkimukset ja konsultoinnin. Palveluitamme täydentää sisäilmaa parantavien laitteiden vuokrauspalvelu sekä verkkokauppa. Palvelemme kuluttajia, taloyhtiöitä ja laitoksia.

Olemme jälleenmyyjiä ja maahantuojia laadukkaille sisäilmaan liittyville tuotteille ja kehitämme myös omia innovaatioita. Pitkä kokemus ja ammattitaito varmistavat laadukkaat ratkaisut ja asennukset.

Palvelumme kattavat korvausilmaventtiilien asennukset, suodattimien vaihdot, ilmalämpöpumppujen asennukset, vuokralaitteet sisäilman parantamiseen, hajunpoiston otsonoinnilla sekä ilmanvaihtoon ja sisäilmaan liittyvän konsultoinnin. Taloyhtiöille tarjoamme myös huolettoman huoltosopimuksen. Me vaihdamme suodattimet säännöllisesti ja huolehdimme terveellisestä sisäilmasta.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat korvausilmaventtiilit, suodattimet ja suodatinkankaat, ilmanvaihdon tehostajat, ilmanpuhdistimet (myös vuokraus), ilmankostuttimet ja kosteudenpoistajat, siirrettävät ilmastointilaitteet, ilmalämpöpumput sekä otsonaattorit (myös vuokraus)

Ota yhteyttä