Suodattimien vaihdot

Raitisilma sisälle puhtaana

Ilmanvaihdon säännöllinen suodatinvaihto on paras tapa huolehtia sisäilman puhtaudesta. Teemme suodatinvaihdot taloyhtiöille edullisesti. Huolettomin ja kätevin tapa on tehdä kanssamme huoltosopimus suodatinvaihdoista. Ilmanvaihdon suodattimien vaihto kuuluu vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiölle.

Toimitamme ja vaihdamme suodattimet tuloilmaventtiilimalleihin, mm. Velco, Biobe Fresh ja Air-In. Meiltä löytyy suodattimia myös yleisimpiin koneellisen ilmanvaihdon malleihin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous suodattimien vaihdosta. Tarjoamme taloyhtiöille myös huoltosopimusta, jolloin me huolehdimme suodattimien säännöllisestä vaihdosta.

Filtrete suodatinkangas pysäyttää kaikki allergiaoireita aiheuttavat hiukkaset ja erittäin tehokkaasti myös pienet, mm. liikenteen ja puunpolton tuottamat saastehiukkaset. Filtrete materiaalia käytetään Velco ja Aa-korvausilmaventtiileissä sekä Railuft kanavasuodattimissa. Sen voi kiinnittää myös tuuletusikkunaan tai -luukkuun.

Kaasumaisia epäpuhtauksia ja hajuja saa eliminoitua aktiivihiilisuodattimen avulla. Aktiivihiilisuodatinta saa meiltä metritavarana, kuten myös Filtrete suodatinta ja karkeasuodatinmateriaaleja.

Allergia-avusta saat suodattimet tuloilmaventtiileihin, ikkunoihin, ilmanpuhdistimiin, liesituulettimiin ym. Tilaa verkkokaupastamme.

Korvausilmasuodattimen vaihto

Pyydä tarjous!