Suodattimien vaihdot

Raitis ilma sisälle puhtaana!

Ilmanvaihdon säännöllinen suodatinvaihto on paras tapa huolehtia sisäilman puhtaudesta. Suodattimet puhdistavat sisäilman pölystä, allergeeneistä ja muista haitallisista hiukkasista. Kun korvausilmaventtiilin suodatin likaantuu, sen ilmanläpäisykyky heikkenee. Tällöin huoneisiin tulevan raittiin ilman määrä laskee, varsinkin painovoimaisessa ilmanvaihdossa. Koneellisessa ilmanvaihdossa tukkeutunut suodatin rasittaa lisäksi ilmanvaihtokonetta. Huonosta ilmanvaihdosta kärsivät ensimmäisenä allergiset henkilöt ja vaikeissa tapauksissa jopa asunnon rakenteet. Suodattimet suositellaan vaihdettavan kaksi kertaa vuodessa.

Suoritamme ilmanvaihdon suodatinvaihtoja edullisesti pääkaupunkiseudulla. Toimitamme ja vaihdamme suodattimet tuloilmaventtiilimalleihin, mm. Velco, Biobe Fresh ja Air-In. Meiltä löytyy suodattimia myös yleisimpiin koneellisen ilmanvaihdon malleihin.

Huoltosopimus taloyhtiöille

Suodattimien vaihto kuuluun vastuujakotaulukon mukaan taloyhtiölle. Tämä asumismukavuudelle ja terveydelle tärkeä asia unohtuu kuitenkin helposti. Yksittäisten suodatinvaihtojen rinnalle tarjoamme  taloyhtiöille edullista huoltosopimusta, jolloin me huolehdimme suodattimien säännöllisestä vaihdosta. Huoltosopimus pitää sisällään:

  • Säännölliset suodattimien vaihdot edullisesti ja vaivattomasti
  • Ammattilaisten tekemän työn
  • Valmiiksi laaditun asukastiedotteen
  • Huoneistokohtaisen raportin
  • Joustavat aikataulut
  • Mahdollisimman hyvän sisäilman yhtiön asukkaille

 

Pyydä tarjous huoltosopimuksesta tai yksittäisestä suodatinvaihtokerrasta oheisella lomakkeella.

Korvausilmasuodattimen vaihto

Suodattimet verkkokaupastamme

Verkkokauppamme palvelee kuluttajia, yrityksiä ja taloyhtiöitä. Suodatinvalikoimamme on kattava. Käy poimimassa omasi.

Velco ja Aa-korvausilmaventtiileissä sekä Railuft kanavasuodattimissa käytämme Filtrete materiaalia. Filtrete suodatinkangas pysäyttää kaikki allergiaoireita aiheuttavat hiukkaset ja erittäin tehokkaasti myös pienet, mm. liikenteen ja puunpolton tuottamat saastehiukkaset. 

Suodatinkangasta myymme verkkokaupassamme myös määrämittaan leikattuna ja valmiina paloina, jolloin sen voi esimerkiksi kiinnittää tuuletusikkunaan tai -luukkuun.

Allergia-avun verkkokaupasta tai myymälästä saat suodattimet tuloilmaventtiileihin, ikkunoihin, ilmanpuhdistimiin, liesituulettimiin ym. Tästä pääset verkkokauppaamme.

Pyydä tarjous suodatinvaihdosta!